VNMI organiseert samen met andere sectorbranches op 2 oktober Nederland Maakt, een netwerkevent voor de industrie. Diverse gastsprekers gaan in op ondernemerskansen op het gebied van technologie, data en de rol van de mens hierin. Het complete programma kunt u hier nalezen: programmaoverzicht

Interessante sprekers
David Kemps en William Smit spreken over de ontwikkelingen in de keten tussen fabrikant en toeleverancier. Minder zichtbaar, maar achter elke succesvolle fabrikant staat een keten van succesvolle toeleveranciers.

Tien jaar na de publicatie van het NEVAT-rapport ‘Raising the Bars’ presenteren de auteurs David Kemps van ABN AMRO en William Smit van DBSC, een update van dit rapport over de Nederlandse industrie. Welke voorspellingen zijn uitgekomen, waar zitten de grootste veranderingen en hoe ziet de toeleverketen van de toekomst eruit?

Alexander Broos, directeur onderzoek en technologie bij VDW, de Duitse vereniging voor werktuigmachines is een specialist op het gebied van Artificial Intelligence. Samen met partners over de hele wereld heeft VDW het Umati initiatief opgezet, voor het creëren van een standaard voor de communicatie van werktuigmachines.

Zichtbaar worden tijdens Nederland Maakt?
Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op het innovatieplein waarbij u unieke innovaties of aansprekende producten aan het publiek kunt tonen. Het event sponsoren kan ook, laat bijvoorbeeld uw logo op verschillende manieren terug komen of beleef het event in stijl door te kiezen voor een compleet VIP arrangement. Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden of neem direct contact op met Ilse Bloot.

Aanmelden
Graag zien wij u op 2 oktober in de Basiliek te Veenendaal tijdens Nederland Maakt, hét keten-event voor ondernemers in de maakindustrie? U kunt uw tickets online aanschaffen.