VNMI organiseert samen met andere sectorbranches op 2 oktober Nederland Maakt, een netwerkevent voor de industrie. Diverse gastsprekers gaan in op ondernemerskansen op het gebied van technologie, data en de rol van de mens hierin.

Nederland Maakt vindt plaats op woensdag 2 oktober 2019, van 14.00 – 21.00 uur bij De Basiliek in Veenendaal. Een netwerkdiner is inbegrepen.

Het programma en de tijden hieronder zijn onder voorbehoud. Zodra inhoudelijk meer bekend is over het programma zullen wij dat hier delen.

Tijd Onderdeel
13.30 uur inloop
14:00 uur aanvang programma, welkom
14.00 – 15.30 uur plenair programma met verrassende sprekers
15.30 – 16.15  uur netwerkpauze
16.15 – 17.30  uur plenair programma met verrassende sprekers
17.30 – 18.30 uur netwerkborrel
18.30 – 20.30 uur netwerkdiner met inspirerende key note speaker
20.30 uur afscheid

Diverse boeiende sprekers zullen antwoord geven op vragen als: Waar liggen nieuwe kansen op het gebied van technologie, data en de rol van de mens hierin? Hoe kom ik tot nieuwe oplossingen? Waar kan, of nee ‘moet’ ik direct mee aan de slag om bij te blijven in deze snel veranderende maatschappij? Hoe blijf ik overeind in deze ‘ratrace’? Hoe kunnen we als ketenpartners nog beter samenwerken? Op dit moment wordt hard gewerkt aan de verdere invulling van het programma. Binnenkort lichten we een tipje van de sluier op.

Natuurlijk is er ook voor en tijdens het plenaire programma volop ruimte om te netwerken op het innovatieplein. Waar u ook zelf uw innovatie en nieuwe product kunt tonen en zo op eenvoudige wijze interessante zakelijke contacten kunt opdoen.

Inschrijven voor Nederland Maakt is nu al mogelijk. Wilt u als ondernemer gegarandeerd deelnemen aan dit event? Wacht niet te lang! Tot ziens op 2 oktober.